nl

Linnaeushof checkpoint tijdens de HomeRide

13/06/2017 – Op 24 en 25 juni wordt alweer de zevende editie van de HomeRide gereden. Dit jaar is Linnaeushof een checkpoint tijdens deze fietstocht van 500 km voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

HomeRide is een fondsenwervend initiatief waarbij geld wordt opgehaald voor de Ronald McDonald huizen. Deze huizen zorgen ervoor dat ouders dichtbij hun zieke kind(eren) kunnen zijn wanneer zij in het ziekenhuis liggen. De huizen worden niet gesubsidieerd door de overheid en zijn dus volledig afhankelijk van vrijwilligers, donateurs, sponsors en fondsenwervende initiatieven.

De HomeRide is een 500 kilometer lange fietstocht, die individueel of in teamverband gereden kan worden. Tijdens de route komen de deelnemers langs 10 Ronald McDonald Huizen en verschillende bijzondere checkpoints. Linnaeushof steunt dit initiatief door de speeltuin op zondagochtend beschikbaar te stellen als checkpoint. Deelnemers kunnen hier ontbijten en even uitrusten, voordat zij weer op de fiets stappen voor de laatste 74 kilometer naar de finish in Utrecht.

Homeride-route

Wil jij dit mooie initiatief ook steunen?

De organisatie is nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met diverse taken zoals het op- en afbouwen, gastvrouwen en heren, bewakers, fotografen en masseurs. Lijkt het je leuk om je in te zetten als vrijwilliger bij het checkpoint in Linnaeushof? Aanmelden als vrijwilliger kan via het inschrijfformulier.
Heb je nog vragen? Dan kun je ook even e-mail sturen naar [email protected]

 

Linnaeushof checkpoint tijdens de HomeRide
Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.