Veel gestelde vragen

Nog niet kunnen vinden wat je zocht? Probeer de zoekfunctie boven in het scherm of kijk of jouw vraag hier onder staat.

Tickets en entree

Hoeveel kost een kaartje voor Linnaeushof?

Een kaartje aan de kassa kost € 13,50 per persoon voor iedereen vanaf 2 jaar en ouder. Bestel je tickets online dan profiteer je € 1,00 korting per persoon ten opzichte van de normale entreeprijs.

Bekijk hier alle prijzen >

Moeten online tickets geprint worden of kan ik ze ook op mijn mobiel laten zien?

Wij kunnen tickets scannen van papier, maar ook vanaf het scherm van uw smartphone. De tickets hoeven dus niet geprint te worden.

Algemeen

Voor welke leeftijd is Linnaeushof geschikt?

De speeltoestellen en attracties zijn in principe gericht op kinderen in de leeftijd van 2 tot ca. 12 jaar. Dat neemt niet weg dat ook oudere kinderen én ouders lekker mee kunnen en mogen spelen! Zo biedt Linnaeushof een uniek dagje uit voor het hele gezin!

Is het meenemen van eigen consumpties toegestaan?

Linnaeushof wil voor iedereen een dagje uit betaalbaar houden. Daarom mag je zelf eten en drinken meenemen.
Wil je het dagje uit helemaal compleet maken? Bekijk dan de horeca informatie om te zien wat voor lekkers Linnaeushof allemaal biedt.

Mag mijn hond mee naar Linnaeushof?

Nee, er worden geen honden in de speeltuin toegelaten. De enige uitzondering is een speciale geleidehond voor mindervaliden of slechtzienden.

Zijn er ook kluisjes te huur?

Ja, bij de receptie in de overdekte speeltuin kun je een kluisje huren voor € 1,00. (+ € 4,00 borg die je terug krijgt als je het sleuteltje weer inlevert).

Is er een EHBO post?

Ja, de EHBO bevindt zich in de overdekte speeltuin. Daar kun je je melden bij de receptie.

Ik ben iets kwijt, waar zijn de gevonden voorwerpen?

Gevonden voorwerpen worden verzameld bij de receptie in de overdekte speeltuin. Wil je weten of wij iets van jou hebben gevonden? Neem dan contact met ons op.

Ik ben mijn kind kwijt, kunnen jullie omroepen?

Wij helpen graag mee met zoeken als er kinderen kwijt zijn! Als je bij de receptie in de overdekte speeltuin een beschrijving van het kind doorgeeft zullen wij via portofoons onze collega’s in het park informeren. Wij vragen dan jouw telefoonnummer en bellen direct als het kind weer terecht is.

Mag er worden gerookt in de speeltuin?

Europa’s grootste speeltuin steunt de initiatieven van het Longfonds en KWF kankerbestrijding om kinderen rookvrij te laten spelen en opgroeien. Daarom voert Linnaeushof een duidelijk ontmoedigingsbeleid. Wilt u toch roken? Doe dit dan uitsluitend op de speciale rookplekken in het park, uit het zicht van de kinderen. De rest van de speeltuin houden we graag rookvrij.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Deel Linnaeushof
met je vrienden!

Online tickets met korting

Koop nu je online tickets voor seizoen 2019 en profiteer van extra online voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C