Meer indoor speelplezier tijdens de herfstvakantie

Geplaatst op 14 oktober 2019

Tijdens de herfstvakantie, van zaterdag 19 t/m zondag 27 oktober, biedt Linnaeushof een aantal extra indoor activiteiten aan. Hiermee wil de grootste speeltuin van Europa er voor zorgen dat er ook op dagen met minder mooi weer voldoende te beleven is. De extra activiteiten, waaronder een stormbaan, een labyrint, verschillende shows en een kinderdisco, zijn inbegrepen in de entreeprijs.

Het speelseizoen van Linnaeushof loopt bijna ten einde. In het najaar merkt de speeltuin dat het weer steeds meer invloed heeft op de keuze van mensen van om een dagje uit te gaan. Hoewel de vooruitzichten voor de herfstvakantie goed zijn, zet Linnaeushof ook in op meer indoor speelplezier.

Naast het grote aanbod aan speeltoestellen en attracties in de buitenlucht beschikt Linnaeushof over een binnenspeeltuin, waarin kinderen zich prima kunnen vermaken als er even een buitje valt. Toch erkent het park dat dit niet voldoende is om een langere tijd lekker te kunnen spelen. Daarom heeft het management besloten om dit jaar, als experiment, tijdens de herfstvakantie meer overdekt speelplezier aan te bieden.

De extra activiteiten worden geplaatst en gehouden in de Wortelberg en onder de overkapping van het restaurant, waar een heus speelparadijs zal ontstaan. De activiteiten bestaan uit een stormbaan van 13 meter, een opblaasbaar labyrint van ruim 6 bij 6 meter, een interactief reactiespel, een 3 in 1 springkussen, een ballenbad, dagelijks drie verschillende shows van speeltuin mascotte Bennie Broek en een kinderdisco als afsluiting.


Meer berichten >