Een leuk kinderfeestje organiseren?

Reserveer het verjaardagsarrangement!

Kinderfeestje

Een verjaardagspartijtje of kinderfeestje vier je natuurlijk bij speeltuin Linnaeushof! Hier kunnen kinderen van 2 t/m ca. 12 jaar urenlang naar hartenlust spelen. Linnaeushof heeft een buitenspeeltuin en een waterspeeltuin,  maar ook een binnenspeeltuin, voor als er even een buitje valt.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een kinderfeestje bij Linnaeushof. Zo kun je hier de toegangsprijzen bekijken en entreetickets bestellen. Wil je iets extra’s dan kun je ook kiezen voor het verjaardagsarrangement.

Verjaardagsarrangement

Het minimum aantal voor een arrangement is 6 personen. Het maximum is 20 personen in totaal. Volwassenen kunnen meedoen aan het arrangement. In dat geval eten zij hetzelfde als de kinderen.

 

Prijs: € 21,25 p.p.
Dit arrangement bestaat uit toegang tot de speeltuin en een feestelijk menu én een raket ijsje.

In het restaurant wordt een eigen tafel gereserveerd in een feestelijke ruimte en met een speciale stoel voor de jarige Job. Iedereen met een verjaardagsarrangement krijgt de Bennie Broek-box. Deze bestaat uit:

  • frietjes met frietsaus
  • keuze uit een kroket, frikadel, een kaassoufflé of drie kipnuggets
  • een pakje Capri-sun multivitamine
  • Bennie Broek-beker

Mocht je als volwassenen niet gebruik willen maken van het verjaardagsarrangement is het mogelijk om hiernaast nog losse entree tickets te bestellen, deze dienen apart besteld te worden.

Boeken

Online reserveren is verplicht, het verjaardagsarrangement kan niet worden afgenomen bij de kassa. Boeken kan tot 3 dagen van te voren.

Direct reserveren >

 

 

 

Kinderfeestje

Deel Linnaeushof
met je vrienden!

Linnaeushof is open!

Bestel je tickets alvast online en ontvang een mooie korting!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C