Een leuk kinderfeestje organiseren?

Reserveer het verjaardagsarrangement!

Kinderfeestje

Een verjaardagspartijtje of kinderfeestje vier je natuurlijk bij speeltuin Linnaeushof! Hier kunnen kinderen van 2 t/m ca. 12 jaar urenlang naar hartenlust spelen. Linnaeushof heeft een buitenspeeltuin en een waterspeeltuin,  maar ook een binnenspeeltuin, voor als er even een buitje valt.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het organiseren van een kinderfeestje bij Linnaeushof. Zo kun je hier de toegangsprijzen bekijken en entreetickets bestellen. Wil je iets extra’s dan kun je ook kiezen voor het verjaardagsarrangement.

Verjaardagsarrangement

Prijs: € 22,25 p.p.
Dit arrangement bestaat uit toegang tot de speeltuin en een feestelijk menu én een raket ijsje.

In het restaurant wordt een eigen tafel gereserveerd in een feestelijke ruimte en met een speciale stoel voor de jarige Job. Hij of zij wordt toegezongen en alle kinderen krijgen de Bennie Broek-box. Deze bestaat uit:

  • frietjes met frietsaus
  • keuze uit een kroket, frikadel, een kaassoufflé of drie kipnuggets
  • een pakje Capri-sun multivitamine
  • Bennie Broek-beker

Reserveren

Reserveren is verplicht. Mocht het feestje onverhoopt niet door kunnen gaan dan kan het tot 24 uur van te voren kosteloos worden afgezegd of uitgesteld.

Het minimum aantal voor een arrangement is 6 personen. Het maximum is 20 personen. De begeleiders kunnen meedoen aan het arrangement. In dat geval eten zij hetzelfde als de kinderen. Als de begeleiders iets anders willen eten, betalen zij de normale entreeprijs bij de kassa en kunnen zij eventueel hun eigen consumptie in het restaurant bestellen.

Kinderfeestje reserveren voor 2024 >

 

 

Kinderfeestje

Deel Linnaeushof
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C