Zin in iets lekkers?

Van al dat spelen krijg je trek en dorst.

Eten en drinken

Van al dat spelen krijg je trek en dorst. Of je hebt gewoon zin in iets lekkers, het is tenslotte een dagje uit! Bij Linnaeushof is het toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Toch maakt een lekker frietje, een vers gebakken pizza een verkoelend (soft)ijsje of een heerlijk gekoeld drankje een dagje uit compleet. Linnaeushof heeft meerdere horeca verkooppunten.

Tips!


Bennie Broek Box – kindermenu

In het restaurant van Linnaeushof kun je terecht voor verschillende voordelige menu’s. Speciaal voor de kleintjes is er een Bennie Broek Box, een kindermenu dat bestaat uit frietjes, een snack, een pakje drinken en een Bennie Broek beker die je als souvenir kunt bewaren.


 

Horeca verkooppunten

Bennie's Burger

TerrasBennie’s Burger met binnen- én buiten terras ligt centraal in de speeltuin en is elke dag geopend.

Assortiment
Het assortiment in Bennie’s Burger is zorgvuldig samengesteld en bestaat onder andere uit frietjes en snacks (ook halal, glutenvrij en vegetarisch). Er wordt gefrituurd in vloeibaar, plantaardig en glutenvrij vet. Daarnaast zijn er versgebakken pizza’s te verkrijgen en voordelige menu’s met bijvoorbeeld een hamburger of cheeseburger. Uiteraard worden er ook gezondere producten aangeboden zoals verse broodjes.

Eefje's ijs- en drink loket

Eefje's ijs- en drink loketAan de rand van het zonnige buitenterras is Eefje’s ijs en drink loket te vinden. Al vanaf 10.00 kun je hier terecht voor een lekker kopje koffie met een gebakje. Een ideaal begin van de dag.

Assortiment
Behalve vers gemalen bonenkoffie en verschillende soorten gebak en koek, biedt Eefje’s ijs en drink loket ook koude drankjes en heerlijke ijsjes. Je kunt kiezen uit een groot assortiment Ola ijsjes of een lekker softijsje of Slush.

Coffee Corner

Koffie CornerOp drukkere dagen is ook de Koffie Corner geopend. Deze is te vinden direct na de ingang.

Assortiment
De naam zegt het al; hier kun je, net als bij Eefje’s ijs en drink loket, heerlijke vers gemalen bonenkoffie krijgen. Kies jij voor een zwart bakkie of liever een cappuccino? Warme chocolademelk met slagroom is natuurlijk ook een optie.
Wil niet iedereen van jullie groep koffie of thee? Geen probleem, bij de Coffee Corner wordt ook frisdrank, ijs en slush verkocht.

Smulstation

SmulstationBij de ingang van de waterspeeltuin, naast het spoor van het treintje, vind je het Smulstation. Ideaal voor de lekkere trek tussendoor!

Assortiment
Net zoals op veel andere plaatsen in de speeltuin kun je hier drankjes en ijsjes krijgen. Maar wat ook lekker is voor tussendoor is een zakje chips, een snoepreep of vers gebakken friet en snacks.

Bennie's winkeltje

Souvenir winkel

Bij de uitgang nog even snel even iets te snoepen voor onderweg halen? Dat kan in Bennie’s Winketje. Naast leuke souvenirs kun je hier ook terecht voor allerlei lekkers!

Assortiment
In Bennie’s Winkeltje vind je een groot assortiment aan lekkere snoepjes. Maar ook koude drankjes en heerlijk frisse ijsjes.

Groepsarrangementen

Onder het grote afdak naast Bennie’s Burger staan lange tafels waar scholen en groepen gezellig samen en overdekt kunnen eten. Bij aankomst kan er met de begeleiding van een groep een tijdstip voor het eten besproken worden.
Speciaal voor grote groepen zijn er voordelige smikkelpakketten samengesteld. Hiervoor is een groepsreservering noodzakelijk.

  • Smikkelpakket “Eefje”: Bakje Friet (zonder saus) en een Festini perenijsje.
    Prijs: € 3,15
  • Smikkelpakket “Bennie”: Bakje Friet (zonder saus), een pakje Capri-Sun multivitamine en een Festini perenijsje.
    Prijs: € 3,65

Allergie informatie

Moet er rekening gehouden worden met allergieën of een intolerantie? Geef het dan even aan bij de verkoop-medewerker, die kan je informeren en helpen in het maken van de juiste keuze.

Ook interessant

Eten en drinken

Deel Linnaeushof
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C