Het Feest van Zappelin komt naar Linnaeushof!

Kom je ook 10 juli 2022?

Op 10 juli 2022 vindt het “Feest van Zappelin” plaats bij Linnaeushof!

Op het “Feest van Zappelin” zomerfestival kunnen kinderen samen met Fenna en al haar Zappelin vrienden spelen, dansen en zingen in Europa’s grootste speeltuin! Naast optredens glij je met je matje van de Super Glijbaan, zweef je over het water in de kabelbaan en kun je de verkoeling opzoeken in waterspeeltuin De Oase. Ga daarnaast op de foto met je Zappelin vrienden zoals: Fenna, Boswachter Tim, Steven Kazan, Bumba en Bumbini.

Er worden op 10 juli 2022 opnames gemaakt voor het gelijknamige tv programma het ‘Feest van Zappelin’. Later dit jaar komen de liedjes en dansjes van Fenna en haar Zappelin vrienden dus op tv!

De deuren van Linnaeushof openen om 10:00 en sluiten om 18:00.

Willen jullie erbij zijn? Koop dan snel tickets via onderstaande button voor 10 juli 2022!

Prijzen & tickets >

 

Europa’s grootste speeltuin

Bij Linnaeushof kun je lekker ouderwets klimmen, klauteren, schommelen en glijden! In de buitenspeeltuin kun je springen op de trampolines, fietsen op een hobbelfiets, kastelen bouwen in de zandbak, klauteren op het piraten eiland en nog veel meer. Vergeet vooral je zwemkleding niet mee te nemen, want op mooie dagen kun je in waterspeeltuin De Oase heerlijk spelen met water!
Lijkt er toch kans op wat minder weer? Geen probleem! Als er een buitje valt kun je in de binnenspeeltuin gewoon verder spelen.

Wil je meer zien van wat er allemaal te doen is in Linnaeushof? Bekijk hier de attracties.

Voor wie is Linnaeushof leuk?

Linnaeushof een ideale bestemming voor een gezellig en actief dagje uit voor het hele gezin. Hoewel de speeltoestellen voornamelijk gericht zijn op kinderen van ca. 2 tot 12 jaar mogen oudere kinderen en papa’s, mama’s, opa’s en oma’s ook gezellig meespelen. Dat maakt het een dagje uit om nooit te vergeten!

Waar ligt Linnaeushof?

Linnaeushof ligt in Bennebroek. Vlak bij Haarlem en op de grens van Noord-Holland en Zuid Holland. Kom je met de auto? Bestel alvast je parkeerticket online! Ook met het openbaar vervoer is Linnaeushof prima te bereiken.

Kijk voor meer informatie bij adres, route en parkeren.

Hoe kom ik aan entreekaartjes voor het Feest van Zappelin?

Koop online je tickets voor Linnaeushof via onderstaande button en kies voor 10 juli 2022 als datum. Met entreetickets voor 10 juli 2022 heb je automatisch ook toegang tot de festiviteiten van het “Feest van Zappelin”!

Een entreeticket kost €16,00 vanaf 2 jaar. Kinderen van 0 en 1 jaar hebben gratis toegang tot Linnaeushof. Je hoeft de tickets niet uit te printen kunt deze bij aankomst laten scannen vanaf je mobiele telefoon.

Heb je een seizoenspas/abonnement voor Linnaeushof? Deze is helaas op 10 juli 2022 niet geldig. Toegang is alléén mogelijk met een online ticket. Aan de kassa verkopen wij geen tickets.

Prijzen & tickets >

Meer weten over Linnaeushof?

Het Feest van Zappelin

Deel Linnaeushof
met je vrienden!

Linnaeushof is open!

Bestel je tickets online op datum.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C