Af en toe een buitje?

Ook binnen spelen is een feest!

Binnenspeeltuin

Zelfs als het af en toe regent, is spelen in Linnaeushof een feest. Is er kans op een klein buitje? Laat je dan niet tegenhouden, want er kan in de binnenspeeltuin lekker doorgespeeld worden.

Overdekte speeltuin

In de gezellige overdekte speeltuin zijn kleine botsauto’s, luchtskelters, lachspiegels, een speelstraat, schaduwkamer en een speelkasteel. In deze overdekte speeltuin is ook de receptie te vinden. Hier kun je terecht voor al je vragen en het is ook het meldpunt voor zoekgeraakte kinderen en EHBO.

Springkussen

Naast de trampolines is ook een groot overdekt springkussen met een onderwater thema. Hier kun je gezellig samen stuiteren op de bodem van de zee, zónder nat te worden!

Springkussen

Wortelberg

De kleintjes spelen in de overdekte Wortelberg, in de peuter- en kleuterspeeltuin. Hier vind je speeltoestellen voor jonge kinderen, zoals de grote wens put, een heuse wortelwasmachine, een speelstraat en een zelf bewegende lachspiegel. In de Wortelberg staat ook het podium waar speeltuinmascotte Bennie Broek dagelijks één of meerdere spetterende optredens geeft!

Ook interessant

Binnenspeeltuin

Deel Linnaeushof
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C