nl

Midgetgolf Linnaeushof

Naast de mogelijkheid om te klimmen en klauteren biedt de grootste speeltuin van Europa ook de kans om gezellig te midgetgolfen, een leuke optie voor een groepsuitje met vrienden of familie. De 18-holes outdoor minigolf baan van Linnaeushof is mooi gelegen in bosrijke omgeving. De holes hebben uitdagende obstakels en hindernissen en zijn leuk gethematiseerd rondom het thema “Nederlands inheemse dieren”. Zo zijn er onder andere eenden, vossen, lieveheersbeestjes en spitsmuizen te vinden.

Midgetgolf Linnaeushof

Leuke dieren-vragen

Op de bordjes bij elke hole op de minigolf baan is een leuke bijbehorende vraag te vinden over de verschillende dieren. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier meer te weten komen over de natuur.

Midgetgolf Linnaeushof

Hoe werkt het?

Het leukste is natuurlijk om het midgetgolfen te combineren met een bezoek aan de speeltuin van Linnaeushof. Voor slecht € 1,00 per persoon kan dit als extra activiteit worden toegevoegd aan een dagje uit in Europa’s grootste speeltuin.
Het is ook mogelijk om enkel te midgetgolfen zonder de speeltuin te bezoeken. In dat geval bedragen de kosten slechts € 4,00 per persoon.  Kaartjes zijn verkrijgbaar bij de entree van Linnaeushof.
Ieder groepje ontvangt twee midgetgolf-sticks, ook wel clubs genoemd, twee golfballen en een scorebordje. Kinderen dienen altijd onder begeleiding te zijn van een volwassene.

 

 

Midgetgolf tarieven

ProductPrijs
Entree speeltuin Linnaeushof€ 13,00 p.p.
Midgetgolf i.c.m. entreebewijs Linnaeushof€ 1,00 p.p. (extra bijbetaling)
Midgetgolf zonder entreebewijs van Linnaeushof€ 4,00 p.p.
Midgetgolf voor seizoenpashouders van LinnaeushofGRATIS

 

Bennie Broek Minigolf

De midgetgolfbaan van Linnaeushof is te vinden in Bennebroek, vlak bij Haarlem.

Parkeeradres:
Glipperweg 4c
2104 AK Heemstede (grens Bennebroek)

Bekijk openingstijden >>

 

Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.