18-holes minigolf baan

Minigolf

Naast de mogelijkheid om te klimmen en klauteren biedt de grootste speeltuin van Europa ook de kans om gezellig te minigolven op een leuke 18-holes minigolf baan. Een leuke optie voor een groepsuitje met vrienden of familie. De 18-holes outdoor minigolf baan van Linnaeushof is mooi gelegen in bosrijke omgeving. De holes hebben uitdagende obstakels en hindernissen en zijn leuk gethematiseerd rondom het thema “Nederlands inheemse dieren”. Zo zijn er onder andere eenden, vossen, lieveheersbeestjes en spitsmuizen te vinden.

Leuke dieren-vragen

Op de bordjes bij elke hole op de minigolf baan is een leuke bijbehorende vraag te vinden over de verschillende dieren. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier meer te weten komen over de natuur.

Hoe werkt het?

De minigolf is alleen te combineren met een bezoek aan de speeltuin van Linnaeushof. Voor slecht € 1,50 per persoon kan dit als extra activiteit worden toegevoegd aan een dagje uit in Europa’s grootste speeltuin.
Ieder groepje ontvangt twee minigolf-sticks, ook wel clubs genoemd, twee golfballen en een scorebordje. Kinderen dienen altijd onder begeleiding te zijn van een volwassene.

Prijzen

Entree speeltuin Linnaeushof:
Prijs: € 17,00 p.p.
Bestel online tickets op datum

Minigolf i.c.m. entreebewijs Linnaeushof:
Prijs € 1,50 p.p. (extra bijbetaling, bij de kassa)

Midgetgolf

Lijkt het je leuk om hier te spelen?

Minigolf

Deel Linnaeushof
met je vrienden!

Linnaeushof is open!

Bestel je tickets alvast online en ontvang een mooie korting!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C