Heerlijk buiten spelen

Dat doe je bij Linnaeushof!

Buitenspeeltuin

In een speeltuin leren kinderen spelenderwijs hun grenzen te verleggen en wordt de cognitieve ontwikkeling van een kind gestimuleerd. Buitenspelen is leuk, leerzaam en gezond! En waar kun je dat nu beter dan doen in de grootste speeltuin van Europa? In Linnaeushof staan ruim 350 speeltoestellen en attracties, allemaal gericht op actief vermaak. Je maakt dus gebruik van je eigen energie. Lekker bewegen dus! En wie denkt dat spelen in een buitenspeeltuin alleen voor kinderen is heeft het mis, bij Linnaeushof spelen volwassenen gezellig mee!

De meeste speeltoestellen en attracties in Linnaeushof staan buiten. Met mooi weer kun je dus heerlijk spelen in de buitenlucht. Het grote aanbod aan speeltoestellen is opgedeeld in speelzones voor kleine en grote kinderen.

Peuter- en kleuterspeeltuin

In de afgeschermde en overzichtelijke peuter- en kleuterspeeltuin kan naar hartenlust gespeeld worden op de vele schommel, draai- en klimtoestellen. Naast een grote zandspeelplaats is er ook een educatieve verkeerstuin en een luchtkussen in de vorm van een sprookjesachtig kasteel met ophaalbrug.
De peuter- en kleuterspeeltuin heeft één in- en uitgang, waardoor het erg overzichtelijk is en de jongste kinderen goed in de gaten gehouden kunnen worden.

Peuter- kleuter speeltuin

Peuter- en kleuter speeltuin

Dreumesland

In de peuter- en kleuterspeeltuin is een speciale ruimte gecreëerd voor de allerkleinsten. Dreumesland is een veilige speelomgeving met mini speeltoestellen. Vanaf 2 jaar oud kunnen de kinderen zich hier prima vermaken!

Dreumesland

Dreumesland

Grote speeltuin

In de grote speeltuin vermaken oudere kinderen zich op wat meer uitdagende speeltoestellen zoals de loopings, het piraten eiland of de hindernisbaan. En vanuit de 9 meter hoge Toffe Toren heb je uitzicht over alles wat Linnaeushof zo bijzonder maakt.

Grote speeltuin

Grote speeltuin

Waterspeeltuin

Verkoeling op warme dagen vind je in waterspeeltuin De Oase. Je kunt hier niet zwemmen maar wel heerlijk én veilig spelen met water! Meer informatie over de waterspeeltuin vind je hier.

Waterspeeltuin

Waterspeeltuin “De Oase”

Ook interessant

Buitenspeeltuin

Deel Linnaeushof
met je vrienden!

Linnaeushof is open!

Bestel je tickets alvast online en ontvang een mooie korting!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C