Zelf racen, net als een formule-1 coureur?

Kom karten bij Linnaeushof!

Karten

Formule 1 coureurs zoals Max Verstappen beginnen meestal met karten. Karts zijn kleine motorskelters waar al vanaf jonge leeftijd mee geracet kan worden op een speciaal circuit. De kart sport is in Nederland de laatste jaren weer erg populair geworden. Jong en oud wil de adrenaline voelen en genieten van de kick die je krijgt van het racen.

Er zijn veel indoor en outdoor kartbanen in Nederland. Hier gaat het er vaak hard aan toe en veel mensen hebben het beeld dat dit een gevaarlijke sport is. Iets dat ouders hun kinderen liever niet willen zien doen. Maar hoe leuk is het als dit toch op een veilige manier kan? En als je als kind samen met je papa of mama kunt racen? Dat kan bij de kartbaan van Linnaeushof, rustig, veilig en met veel plezier! Extra bijzonder is de thematisering van sommige karts. Zo kan er onder andere geracet worden in een politie auto of een brandweer auto.

Kinder karten is mogelijk voor kinderen met een minimale lengte van 1.30m. Maar ook kleinere kinderen kunnen de racebaan op door met een volwassene mee te rijden.
Bij de kartbaan van Linnaeushof kun je al kennismaken met deze mooie sport voor slechts € 7,00 per kart. Bekijk hier alle prijzen van Linnaeushof

Lijkt het je leuk om hier te spelen?

Karten

Deel Linnaeushof
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C