Linnaeushof korting

Bestel je tickets online

Linnaeushof korting

Ben je op zoek naar Linnaeushof korting? Dan zit je hier goed! Bestel je tickets direct online op deze website. Je ontvang dan € 1,00 korting per persoon ten opzichte van de normale entreeprijs aan de kassa.

Prijzen & tickets >

Linnaeushof is als Europa’s grootste speeltuin een ideale locatie voor een voordelig én leuk dagje uit met kinderen. Met ruim 350 speeltoestellen en attracties is er ontzettend veel te doen voor jong en oud. Er is een binnenspeeltuin, een grote buitenspeeltuin én een waterspeeltuin.

Linnaeushof

Het voordeel ten opzichte van veel andere pretparken en attractieparken is dat je bij Linnaeushof nog gewoon lekker actief kunt spelen, zonder uren in de rij te hoeven staan. Het is veilig en overzichtelijk ingericht met verschillende speelzones voor kleine en grotere kinderen. Daarnaast is een dagje uit naar Linnaeushof aanzienlijk voordeliger dan veel andere parken.

Linnaeushof korting

* Gegevens afkomstig van de websites van de betreffende parken. Deze zijn geraadpleegd in april 2019. Er is gekeken naar de normale entreeprijs aan de kassa. Deze vergelijking betreft een momentopname en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Een voordelig dagje uit!

Zoals je kunt zien is de normale entreeprijs van Linnaeushof al erg voordelig. Daarom doet Europa’s grootste speeltuin niet vaak mee aan diepe kortingsacties. In plaats daarvan is er voor gekozen om de entreeprijs zo toegankelijk mogelijk te houden voor iedereen.

Kortingscodes

Je kunt dus uren het internet afstruinen naar Linnaeushof kortingscodes, spaaracties, kortingsbonnen, promotiecodes en andere acties, maar waarschijnlijk kom je altijd weer hier op de website terecht. Bestel daarom dus nu je tickets online en pak die korting van € 1,00 p.p.!

Linnaeushof korting claimen >

Deel Linnaeushof
met je vrienden!

Online tickets met korting

Koop nu je online tickets voor seizoen 2019 en profiteer van extra online voordeel via onze website.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C