Linnaeushof opent speelseizoen 2019 met vlogwedstrijd en nieuw speeltoestel

Geplaatst op 4 maart 2019

Woensdag 27 maart gaat het nieuwe speelseizoen van Linnaeushof in Bennebroek van start met twee bijzondere evenementen: een YouTube vlogwedstrijd met prachtige prijzen en een nieuw speeltoestel om te klimmen en klauteren. Breng dus snel een bezoek aan Europa’s grootste en leukste speeltuin: veilig en vertrouwd, klantvriendelijk en duurzaam, authentiek en altijd weer verrassend.

YouTube vlogwedstrijd

Van 27 maart t/m 26 mei loopt de coole YouTube Vlogwedstrijd van Linnaeushof. De hoofdprijs is een professionele vlogcamera (t.w.v. 500 euro) en een Linnaeusabonnement voor vier personen; de tweede prijs een Linnaeusabonnement voor twee personen; en de derde prijs een Linnaeushof souvenirpakket met knuffels, drinkbekers en CD’s met liedjes en verhalen. Wat moet je doen om voor deze topprijzen in aanmerking te komen? Maak tijdens je bezoek aan Linnaeushof een te gek filmpje en plaats het op YouTube. Alle spelregels zijn hier op deze pagina te vinden en staan op een formulier dat je vanaf 27 maart bij de kassa kunt afhalen.

Nieuw speeltoestel

Bij de opening van het nieuwe speelseizoen presenteert Linnaeushof een fantastisch nieuw klim en klauter speeltoestel waarop je een behendigheidsparcours kunt afleggen. Het toestel is maar liefst vijftien meter lang en vijf meter breed. Met tien overgangen leg je er een sportief en vrolijk parcours op af, slingerend en springend van paal tot paal en over eilandjes. Een te gekke uitdaging voor kinderen vanaf zes jaar, maar ook voor volwassenen. Dit spannende speeltoestel belooft een van de grootste hits in het komende seizoen te worden.