nl

10 gratis seizoenpassen voor grappenmakers op 1 april!

30/03/2017 – Op zaterdag 1 april (nee, dat is geen grap!) deelt Linnaeushof 10 seizoenpassen uit! Kinderen kunnen hiervoor in aanmerking komen als zij als grappenmaker verkleed komen. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens een leuke theatervoorstelling om 13.30 in de Wortelberg.

Afgelopen woensdag heeft Linnaeushof de poorten geopend voor een nieuw speelseizoen. Om het seizoen gelijk goed beginnen is er iets leuks bedacht. Op 1 april wordt er een  theatervoorstelling gegeven waarbij grappen en grollen centraal staan. Zowel het publiek als Bennie Broek worden in de maling genomen en ook krijgen de kinderen zelf de kans om grapjes uit te halen. Als klap op de vuurpijl maken alle kinderen die als grappenmaker verkleed komen ook nog eens kans op één van de tien gratis seizoenpassen! Wees dus creatief en maak er een leuke outfit van!

10 gratis seizoenpassen voor grappenmakers op 1 april!
Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.