Black Friday Deal bij Linnaeushof

Deze actie is afgelopen. je kunt geen black friday tickets meer bestellen.

Linnaeushof is op dit moment gesloten en gaat op 1 april 2020 weer open voor een nieuw speelseizoen. Maar omdat het Black Friday is kun jij nu al tickets kopen en ook nog eens met een flinke korting! Zorg dat je er snel bij bent! Want deze exclusieve Black Friday tickets zijn slechts tijdelijk te koop en in beperkte aantallen beschikbaar.

Een voordelig dagje uit met kinderen?

Linnaeushof is met ruim 350 speeltoestellen en attracties niet alleen de grootste speeltuin van Nederland, maar van heel Europa! Hier spelen kinderen nog écht. Alles draait om het gebruik van je eigen energie en fantasie.

Buitenspeeltuin

In de buitenspeeltuin vind je uitdagende attracties zoals de Toffe Toren. Hierin hijs je jezelf 9 meter omhoog en kijk je over alles en iedereen heen. De loopings zijn voor kinderen vanaf 10 jaar ook zeker een aanrader. Hierin wordt je uitgedaagd om over de kop te gaan en dat is nog best moeilijk!

Uitzicht glijbaan

Peuter- en kleuterspeeltuin

Kleinere kinderen vermaken zich in de peuter- en kleuterspeeltuin. Hier vind je speeltoestellen speciaal voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 2 tot 6 jaar. Naast spelen in een mega grote zandbak kun je hier ook lekker rondrijden in de verkeerstuin. Speel jij dan de brandweer of liever de politie?
In de Wortelberg kun je dansen met speeltuin mascotte Bennie Broek. Hij geeft hier dagelijks één of meerdere shows op zijn eigen podium. En na afloop kun je Bennie uiteraard even een handje geven of met hem op de foto.

Verkeerstuin politie

Waterspeeltuin

Vergeet ook niet je zwemkleding mee te nemen, want bij mooi weer kun je ook lekker met water spelen in waterspeeltuin De Oase. Draai aan de verschillende kranen. Sjees van de glijbaan, of ga klaar staan onder de grote bucket die op een onverwacht moment ineens omkiept.

Buitenspeeltuin - Waterspeeltuin

Binnenspeeltuin

Is er kans op een buitje? Geen probleem, want dan ken er in de binnenspeeltuin lekker verder gespeeld worden! Creëer iets moois in de bouwhoek, ontdek het speelkasteel, maak een ritje in de botsauto’s of speel een potje twister.

Binnenspeeltuin

Een dagje uit met Black Friday korting!

Zoals je ziet is er dus van alles te beleven tijdens een onvergetelijk dagje uit met kinderen! Lijkt dit je wat? Bestel dan tickets met korting online! Nu met extra Black Friday korting. Linnaeushof tickets voor een tientje! Dat is ruim 25% korting ten opzichte van de normale prijs aan de kassa.

Deze actie is afgelopen. Je kunt geen Black Friday tickets meer bestellen.

Voorwaarden Black Friday Deal Linnaeushof
  • Black Friday tickets zijn te koop van vrijdag 29 november t/m maandag 2 december 2019.
  • Deze actie tickets zijn geldig voor éénmalig bezoek op een dag naar keuze in de periode van 1 april 2020 t/m 30 juni 2020. Bekijk de openingstijden.
  • Niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen en niet inwisselbaar voor geld of een ander product.
  • Na 30 juni verliezen de tickets hun geldigheid. De geldigheid kan niet verlengd worden, ook niet tegen bijbetaling.
  • Deze actie tickets zijn geldig voor personen vanaf 2 jaar en ouder. Kinderen van 0 en 1 jaar mogen gratis naar binnen.

Deel Linnaeushof
met je vrienden!

Linnaeushof is weer open!

Er kan weer buiten worden gespeeld. Vooraf online tickets bestellen is verplicht!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C