Zeedieren, spetterende attracties en de Deltawerken

50% Korting bij Deltapark Neeltje Jans

Op zoek naar Neeltje Jans korting? Ontvang extra voordelen met je abonnement van Linnaeushof! Bij aankoop ontvang je een bonnenvel met daarop een kortingsbon voor Deltapark Neeltje Jans.

Tegen inlevering van de kortingsbon ontvang je, als abonnementhouder van Linnaeushof, eenmalig 50% korting op de normale entreeprijs bij Neeltje Jans.


Deltapark Neeltje Jans is een themapark gevestigd op het voormalig werkeiland Neeltje Jans in de Oosterschelde. Aan de hand van films en exposities wordt hier het verhaal verteld over de catastrofale overstromingsramp van 1953 en de inmiddels wereldberoemde Deltawerken.

Het is trouwens aan dat waterwerk te danken dat het onderwatermilieu en de mosselcultuur behouden bleef voor Zeeland. Dat laten wij je zien in ons gloednieuwe en grote zeeaquarium Aquapolis. Tijdens interactieve voedershows laten wij je kennismaken met die prachtige onderwaterwereld van de Oosterschelde. In de mosselexpositie verrassen wij je met onverwachte wetenswaardigheden over dit schelpdier.

Maar Neeltje Jans is nog veel meer. Het is een heerlijke dag uit voor alle leeftijden. Je beleeft een zeehondenshow met uitleg, ontmoet de reuzen van de oceaan in de walvisexpositie en geniet van een prachtig uitzicht in ons restaurant. Je kunt uitwaaien in de orkaanmachine, roetsjen in een bootje van de waterglijbaan, griezelen bij de 3D-film en hopen dat de kinderen droog blijven in de waterspeelplaats. Maar misschien heb je even behoefte aan rust; dan kom je aan je trekken tijdens de rondvaart over de Oosterschelde, het grootste Nationaal Park van Nederland.

Terug naar:

Deel Linnaeushof
met je vrienden!

Online tickets met korting

Linnaeushof gaat in april 2020 weer open voor een nieuw speelseizoen.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C