Extra voordeel met een Linnaeushof abonnement

tot wel 50% korting op andere pretparken!

50% korting bij Julianatoren

Op zoek naar Julianatoren korting? Ontvang extra voordelen met je abonnement van Linnaeushof! Bij aankoop ontvang je een bonnenvel met daarop een kortingsbon voor Julianatoren.

Tegen inlevering van de kortingsbon ontvang je, als abonnementhouder van Linnaeushof, eenmalig 50% korting op de normale entreeprijs bij Julianatoren.

Julianatoren in Apeldoorn is het leukste familiepretpark van Nederland. Het pretpark, met méér dan 60 te gekke attracties, spectaculaire shows en grote evenementen biedt een heerlijk dagje uit aan gezinnen met kinderen van 2 tot circa 12 jaar. En het is natuurlijk de plek waar je je favoriete TV-sterren Jul & Julia in het echt ontmoet!

De echte stoere jongens en meiden maken een duizelingwekkende rit in Jul’s Rollerskates. Ben je meer van het avontuur? Maak dan een tocht in Dino Tour waar je oog in oog komt te staan met echte dinosaurussen! Of ga je liever de hoogte in en stap je in het Reuzenrad? En de echte piraten over de woeste golven in de draaiende Piraat!

Aan de allerkleinsten heeft de Julianatoren ook gedacht. Rij mee in de Jul’s Stones Baan of stap als een echte cowboy op je eigen paard in de Paardenbaan! Nog nooit een kabouter in het echt gezien? Rij dan mee op de rug van een egel door Kabouterwonderland. Of stap als een piloot in je eigen helikopter en vlieg door het hele park!

Terug naar:

Deel Linnaeushof
met je vrienden!

Online tickets met korting

Linnaeushof gaat in april 2020 weer open voor een nieuw speelseizoen.

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C