Lekker spelen met water

Heerlijke verkoeling in De Oase

Waterspeeltuin De Oase

Geen zwembad, maar een echte waterspeeltuin waarin je actief kunt spelen met alles waar water uitkomt en water in moet! Van alle kanten krijgen de spetters je te pakken. Kies jij voor één van de glijbanen of durf jij onder een enorme emmer te blijven staan die zich op onverwachte momenten leegt? Draai zelf aan de verschillende kranen waarmee jij bepaalt uit welke pijpen het water komt stromen. De waterspeeltuin biedt heerlijke verkoeling tijdens het warme weer van de zomerdagen. Met rondom grote palmbomen en levensgrote dromedarissen waan je je echt in een oase.

Doelbewust is er gekozen voor een waterspeeltuin met sprookjesachtig thema, met stimulerende uitdagingen voor jongere en oudere kinderen. In het gedeelte voor de kleinere kinderen staan veel bankjes zodat de volwassene dicht bij hun kinderen zitten. In het gedeelte waar de wat oudere kinderen spelen, staan de bankjes verder weg zodat zij een grotere mate van vrijheid hebben.

De waterspeeltuin is geopend bij mooi weer van mei t/m september. Toegang tot de waterspeeltuin is inbegrepen bij de entreeprijs voor Linnaeushof.

Ook interessant

Waterspeeltuin

Linnaeushof constateerde een behoefte aan een veilige omgeving waar de bezoekers kunnen genieten van de verkoeling zonder de gevaren van massale drukte en diep water. Doelbewust is er gekozen voor een waterspeeltuin waarbij een verdeling is gemaakt voor de jongere en oudere kinderen. In het gedeelte voor de kleinere kinderen staan bijvoorbeeld veel bankjes zodat de volwassene dicht bij hun kinderen zitten. Als de kinderen iets groter zijn en het meer spannende gedeelte gaan verkennen, staan de bankjes verder weg zodat zij een grotere mate van vrijheid hebben.

Deel Linnaeushof
met je vrienden!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C