nl | en

Mijn account

Mag de hond mee naar Linnaeushof?

Nee, er worden geen honden in de speeltuin toegelaten. De enige uitzondering is een speciale geleidehond voor mindervaliden of slechtzienden.

Moet ik betalen voor de karts?

Het karten in Linnaeushof kost € 4,50 per 2,5 minuten rijden. U heeft dan de keuze uit een enkele kart of een zogeheten "dubbelzitter" waarbij een volwassene een kind mee kan nemen. De leeftijd om te mogen rijden is niet belangrijk, maar u moet wel de juiste lengte hebben. Om goed bij de pedalen te kunnen, moet u minimaal 1.30 meter groot zijn.

Hoe kan ik een seizoenpas voor Linnaeushof kopen?

Voor slechts € 48,- p.p. kunt u het hele seizoen komen spelen en genieten in Europa ’s grootste speeltuin. Deze persoonsgebonden pas biedt zowel de kinderen als ouders uit de wijde omgeving van Linnaeushof de ideale kans om voor een lage prijs zo vaak naar de speeltuin te gaan als ze maar willen. U krijgt een eigen, persoonsgebonden pas met uw gegevens welke voor u wordt klaargemaakt terwijl u wacht. Ook bieden wij een "kind- en volwassene pas" aan. Op deze pas komt de foto van het kind en daarbij mag één willekeurige volwassene (minimum leeftijd 16 jaar) mee naar binnen. Zodoende kan de ene keer mama mee en de andere keer papa, of opa/oma. De prijs voor deze combikaart is € 96,00. Gezinskaarten bieden wij helaas niet aan. De seizoenpassen gelden vanaf 2 jaar en zijn uitsluitend te verkrijgen aan de kassa van Linnaeushof. Bij aanschaf van één van onze abonnementen ontvangt u ook nog eens diverse kortingsbonnen voor andere attractieparken in Nederland. Ook is er een parkeerkaart verkrijgbaar waarmee u het gehele jaar op ons parkeerterrein kunt staan. Deze kaart is verkrijgbaar voor € 27,50 per kenteken!

Is Linnaeushof geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking?

Ja, Linnaeushof is geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Enkele speeltoestellen zijn geschikt gemaakt voor rolstoelen. Ook zijn er speeltoestellen voor slechtziende gasten. Bij binnenkomst ontvangt u op verzoek een speciale plattegrond. Voor een uitgebreidere toelichting verwijzen wij u naar de pagina bezoekersinfo > mindervaliden.

Zijn er karren te huur om spullen te vervoeren?

Nee, er zijn bij ons geen karren te huur om uw spullen mee door het park te vervoeren.

Zijn er kluisjes te huur?

Ja, er zijn kluisjes te huur in Linnaeushof. Bij de receptie in de binnenspeeltuin kunt u voor €5,- (waarvan €4,- borg) een kluisje huren op het terras, of bij de waterspeeltuin!

Algemeen

Is het meenemen van eigen consumpties toegestaan?

Ja, dat is toegestaan. Voor de lekkere trek zijn er verschillende horecapunten in ons park met allerlei snacks, ijsjes, snoepjes en drankjes!

Mag er worden gerookt in de speeltuin?

Europa’s grootste speeltuin steunt de initiatieven van het Longfonds en KWF kankerbestrijding om kinderen rookvrij te laten opgroeien. Daarom voert Linnaeushof een duidelijk ontmoedigingsbeleid. Wilt u toch roken? Doe dit dan uitsluitend op de speciale rookplekken in het park, uit het zicht van de kinderen.

Hoe zijn jullie te bereiken?

Ik kom met de auto naar Linnaeushof. Wat is het adres voor de navigatie?

Linnaeushof ligt precies op de grens van Bennebroek en Heemstede. Tikt u daarom het volgende adres in: Glipperweg 4, 2104 AK Heemstede. Vanaf ons parkeerterrein bent u binnen enkele minuten lopen bij onze kassa.

Ik wil met het openbaar vervoer naar Linnaeushof. Hoe kan ik het beste reizen?

Om met het openbaar vervoer naar Linnaeushof te komen, kunt u het beste met de trein naar Haarlem CS of Leiden CS. Vanaf het station kunt u buslijn 50 (richting Leiden of Haarlem) nemen. Deze vertrekt meerdere malen per uur en stopt bij de halte Linnaeushof West (wel even vragen aan de buschauffeur). De reistijd met de bus vanaf het station bedraagt ongeveer 20-30 minuten.

Ik heb een schoolreis gereserveerd voor een aantal personen, maar kom misschien met iets meer of minder, is dat een probleem?

Dit is geen probleem. Bij aankomst wordt het daadwerkelijke aantal personen geteld. De betaling wordt vervolgens gebaseerd op het daadwerkelijke aantal personen.

Kunnen wij voor onze schoolreis een plaatsje reserveren voor het eten?

Maakt u gebruik van een smikkelpakket? Dan vragen wij u bij aankomst even te melden bij het restaurant. Daar spreekt u een tijd af dat u wilt eten en dan zullen er tafels toegewezen worden op het overdekte terras bij het restaurant. Heeft u eigen eten mee dan kan dit genuttigd worden op de picknickweide in de speeltuin. Hier staan ook grote overkappingen, speciaal voor groepen. Er wordt geen plek gereserveerd, u kunt zelf uw plaats voor uw groep uitzoeken.

Schoolreisjes

Zijn er ook koffiebonnen voor de begeleiders van onze schoolreis te koop?

Wij bieden de mogelijkheid om voordelig kannen koffie/thee te bestellen, speciaal voor begeleiders. Dit kunt u bij het reserveren al doorgeven of ter plekke regelen bij het restaurant.

Horeca

Wordt er glutenvrij gebakken in het restaurant?

In het restaurant kunnen wij u garanderen dat friet apart, in plantaardig en gluten-vrij vet wordt gebakken. Snacks zoals kroketten worden gebakken in een andere frituur! Wij verkopen glutenvrije frietsaus en glutenvrije frikadellen. Als u de bestelling op een apart dienblad wilt krijgen, dan is er ook geen gevaar van kruisbestuiving.

Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.