nl | en

Speelhoek

Speeltuinmascotte Bennie Broek

Main Photo: Linnaeushof Bennie Broek show.jpg

In de jaren ’90 is er in Linnaeushof een mascotte opgedoken, genaamd Bennie Broek. Dit lieve dier heeft zijn naam te danken aan een prijsvraag waarmee bezoekers werd gevraagd ideeën aan te dragen. Bennie is geen konijn, ook geen haas, maar een rasechte konaas. Inmiddels is Bennie Broek niet meer weg te denken uit de speeltuin. In de thematisering van het park, maar ook in de folders, advertenties en website is hij overal te zien.
Name of photo: Bennie zwaait.jpg

Huisje van Bennie Broek

Bennie Broek heeft al jaren zijn eigen huisje in de kleuterspeeltuin. Iedereen kan door het Bennie Broek huis lopen, een kijkje nemen in zijn slaapkamer en uitleg krijgen over hoe deze konaas hier is komen wonen. Vanaf het dak van het huis heeft men een fraai uitzicht over de speeltuin en via de glijbaan kan men weer naar beneden. Als Bennie niet thuis is, moet je even goed om je heen kijken, want misschien is hij wel aan het spelen in de speeltuin.
Name of photo: Linnaeushof bennie broek huisje.jpg

Bennie Broek Show

In de Wortelberg geeft Bennie Broek op zijn eigen podium ook dagelijks optredens. Tijdens een interactieve muzikale show kunnen de allerkleinste bezoekers dansen met Bennie en uiteraard is er na afloop van het optreden alle tijd voor het geven van een pootje of het maken van een leuke foto. Sinds kort leest Bennie Broek ook leuke verhaaltjes voor die allemaal te iets te maken hebben met de verschillende attracties in de speeltuin.

Bennie’s Winkeltje

Bennie’s winkeltje is geheel gethematiseerd en nodigt uit tot een bezoekje, het is er ouderwets gezellig binnen! Hier kan men al vanaf 50 cent leuke souvenirtjes kopen. Juist omdat kinderen het vaak leuk vinden om een aandenken te hebben aan een leuke dag uit is er veel zorg besteed aan een assortiment met leuke gethematiseerde artikelen. Bennie Broek schudt vele handjes in de speeltuin, maar onder andere de grote en kleine knuffels zorgen er voor dat kinderen ook thuis deze leuke en lieve konaas niet hoeven te missen.
Name of photo: image will follow

 

Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.