Speciaal voor het Linnaeushof team!

Tips, tricks en belangrijke informatie.

Personeelsinformatie

Gefeliciteerd en welkom in het Linnaeushof team! Met elkaar gaan we er een succesvol seizoen van maken. Omdat we je graag willen helpen om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren hebben wij hier alle informatie die je nodig hebt voor jou verzameld.Bennie Broek feest

1 – Personeelsdossier

Voordat je komt werken hebben wij een aantal zaken van je nodig. Hieronder vind je de verschillende documenten die wij in ons bezit moeten hebben voordat je kunt starten met werken.

Contract en huisregels

Je contract ontvang je van Marieke. Lees deze goed door en lever het ondertekend weer bij haar in. Dit kan persoonlijk, via email naar [email protected] of via de upload knop op deze pagina.

Bij je contract hoort ook een bijlage, namelijk ons huisreglement voor seizoenkrachten. Hierin staat een aantal belangrijke regels beschreven. Je kunt het huisreglement hier downloaden.

Kopie indentiteistbewijs

Een kopie van een geldig paspoort of ID kaart. Een rijbewijs is voor ons niet voldoende. Let ook op dat wij van een ID bewijs de voorkant én achterkant nodig hebben.

Loonheffingsformulier

Linnaeushof is verplicht jouw gegevens door te geven aan de belastingdienst. Daarom vragen we jou dit formulier zeer secuur in te vullen. Check of je alle data hebt ingevuld, waar nodig een vakje hebt aangekruist en het document hebt ondertekend.

Let op: Je mag de korting op de loonheffing maar bij 1 werkgever of uitkeringsinstantie tegelijkertijd laten toepassen. Heb je al een ander baantje waarbij je de korting toepast? Dan kan dat hier niet. Kruis dan voor Linnaeushof het vakje “NEE” aan. Is Linnaeushof je enige werkgever, dan kun je “JA” aankruisen.

Download loonheffingsformulier

Verklaring Omtrent Gedrag (V.O.G.)

Om de veiligheid van onze bezoekers te waarborgen vragen wij je onderstaand formulier in te vullen.
Indien je in het (nabije) verleden geen onacceptabel gedrag hebt getoond waarvan de directie van Linnaeushof op de hoogte moet zijn vul dan op in het formulier in: “N.V.T”. en onderteken het document.

Download formulier

Kopie bankpas

Als laatste ontvangen wij graag een goed leesbaar kopie van je bankpas, zodat wij weten naar welk IBAN nummer we je salaris moeten overmaken.

Heb je alle benodigde documenten en ingevulde formulieren? Stuur ze gemakkelijk naar ons op door ze hier onder te uploaden.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf.

2 – Werkkleding

Voor je start bij Linnaeushof ontvang je werkkleding, welke je verplicht bent te dragen tijdens je werk. Jij bent verantwoordelijk voor deze kleding en wast het zelf. Na het seizoen/als je stopt met werken, lever je dit in bij Charlotte op kantoor. Doe je dit niet, dan zijn wij genoodzaakt € 45,00 per niet ingeleverd kledingstuk op je nog te betalen salaris in te houden.

Als je de kleding van ons ontvangt krijg je daarbij ook een formulier met de regels en voorschriften.

Linnaeushof team

3 – Rooster

Als we alle papieren van je ontvangen hebben is het tijd om je rooster te maken. Dit doen wij behulp van een online planningssysteem genaamd Dyflexis. Via e-mail ontvang je van ons een persoonlijke link. Via deze link kun je inloggen en je rooster bekijken. Wij vragen je wekelijks om je beschikbaarheid in dit systeem aan te geven.
Dyflexis heeft ook een app. Deze kun je hier downloaden.

Belangrijk:

  • Zonder beschikbaarheid van jou, kunnen wij je niet inroosteren.
  • Ben je ingeroosterd, dan wordt je geacht je aan het gemaakte rooster te houden. Indien je toch een vrije dag wil, dan kun je een verlofaanvraag indienen in Dyflexis. Zolang je geen akkoord hebt ontvangen op je verlofaanvraag, gaan wij er vanuit dat je gewoon volgens afspraak komt werken.
  • Ben je ziek? meld dit telefonisch voor 9.00 uur, op telefoonnummer: 023-5849086. Vraag altijd naar de leidinggevende.

4 - Smoelenboek - wie is wie?

Marieke

Marieke is onze HR manager, bij haar kun je terecht voor rooster en overige personeelszaken.

Cok

CokNaast zijn taak als directeur is Cok ook vaak verantwoordelijk als dagleiding van de speeltuin.

Arjan

Arjan is hoofd van de technische dienst en daarnaast ook regelmatig in functie als dagleiding van de speeltuin.

Walter

Hoewel Walter vaak op kantoor aanwezig is en zich bezig houdt met de Marketing en Communicatie is hij soms ook dagleiding van de speeltuin.
Niet onbelangrijk; hij is ook de vertrouwenspersoon waarbij je terecht kunt als je ergens mee zit. Loop gerust even zijn kantoor binnen als je iets kwijt wilt.

Willem

Willem vervult vaak de functie van dageleiding van de speeltuin en is daarnaast mede verantwoordelijk voor de afdeling horeca.

Aad

Aad is onderdeel van onze technische dienst en verantwoordelijk voor de groenvoorziening. Dankzij hem ligt het gras er bij Linnaeushof altijd mooi groen bij! Zo nu en dan kun je ook naar hem doorgestuurd worden voor opdrachten in het park onderhoud.

Joost

Joost maakt met zijn twee rechter handen onderdeel uit van de technische dienst.

Charlotte

Charlotte is onze Frontoffice manager en daarmee verantwoordelijk voor de kassa en souvenir winkel. Daarnaast zorgt zij ook voor de personeelskleding.

Petra

Voor salaris vragen kun je bij Petra terecht, zij is namelijk verantwoordelijk voor de financiële administratie.

5 – Salaris

Onze loonmaand loopt van de 20e van de maand t/m de 19e van de maand daarop.  Het salaris wordt op de 27e van de maand op je rekening gestort. Jouw salaris wordt gebaseerd op de uren die je hebt gewerkt. Je bent zelf verantwoordelijk voor het in- en uitklokken op het kloksysteem, welke in de kantine hangt. De geklokte uren worden ten aller tijden gecontroleerd en indien noodzakelijk afgerond op een kwartier. Voor vragen omtrent je salaris kun je terecht bij Petra Duivenvoorde.

6 – Vertrouwenspersoon

Binnen Linnaeushof is er een vertrouwenspersoon, dit is Walter. Bij hem kun je terecht als er bijvoorbeeld dingen dwars zitten, je niet lekker in je vel zit of je gewoon even iets kwijt wilt. Loop gerust even bij hem langs op kantoor. Hij is er meestal van maandag t/m vrijdag.

7 – Over Linnaeushof

Bekijk onderstaand filmpje om wat meer te weten te komen over Linnaeushof.

Hier onder vind je handige links naar informatie waarover in het filmpje gesproken wordt. Doe er je voordeel mee! 😉

8 – Eerste werkdag (rondleiding)

Wat houdt het werk in, waar moet je je melden, hoe ziet je werkdag er uit en waar kun je worden ingezet? Graag laten we het je zien aan de hand van een filmpje.

9 – Bennie Broek show

Je kan niet wachten hè? Jij wil ook heel graag in de huid van Bennie Broek kruipen, toch?? 😉 Bekijk onderstaande filmpjes om je zo goed mogelijk voor te bereiden op jouw optreden! Maak ruimte om je heen, want we gaan lekker dansen!

Bekijk meer informatie

Deel Linnaeushof
met je vrienden!

Linnaeushof is weer open!

Er kan weer buiten worden gespeeld. Vooraf online tickets bestellen is verplicht!

Volgende show: 13:30 uur - Dolfijnenshow
Op dit moment: Actueel weerbeeld als pictogram 22 °C