nl

Linnaeushof draagt letterlijk en figuurlijk een steentje bij aan de strijd tegen pesten!

Op de landelijke dag tegen pesten 2015 is in Europa’s grootste speeltuin de allereerste Let Me Know steen gelegd door Femke Meines en Lady Blabla, ambassadeurs van Stichting Pesten. Met deze steen vraagt Linnaeushof aandacht voor de strijd tegen pesten!

let me know steen

Let Me Know

Let Me Know is het nieuwste project van Stichting Pesten, het grootste anti-pest portaal van Nederland. Met een Let Me Know polsbandje laat je zien dat je tegen pesten bent, maar ook dat je wilt luisteren naar kinderen die gepest worden. Ook medewerkers van Linnaeushof dragen vanaf dit seizoen zo’n bandje, zodat ze zichtbaar en benaderbaar zijn voor gepeste kinderen. Linnaeushof is de eerste speeltuin in Nederland die sociale veiligheid expliciet op de agenda zet.

personeel linnaeushof

Anti-pest wens kleurplaat

Met een speciale kleurplaat vraagt anti-pest icoon Lady BlaBla kinderen naar hun anti-pest wens. Deze kan in seizoen 2015 ingeleverd worden bij de entree van Linnaeushof. Eén keer per maand wordt er een winnaar uitgeloot en via een persoonlijke video boodschap van Lady BlaBla gefeliciteerd met een Let Me Know polsbandje.

DOWNLOAD KLEURPLAAT

Let Me Know op school

Let Me Know kan ook voor scholen heel erg veel gaan betekenen. Door het gebruik van de polsbandjes weten leerlingen die gepest worden in één oogopslag wie zij aan mogen en kunnen spreken. Daarnaast kan er een Let Me Know Capitain benoemd worden en zijn er leuke opdrachten beschikbaar waarmee pesten op school bespreekbaar gemaakt kan worden. Meer informatie hier over is te vinden op letmeknow.nl/letmeknow-op-school

Meer weten?

Project Let Me Know: www.letmeknow.nl
Stichting Pesten: www.pesten.nl

logo-stichting-pesten

Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.