nl

kartbaan

Formule 1 coureurs zoals Max Verstappen beginnen meestal met karten. Karts zijn kleine motorskelters waar al vanaf jonge leeftijd mee geracet kan worden op een speciaal circuit. De kart sport is in Nederland de laatste jaren weer erg populair geworden. Jong en oud wil de adrenaline voelen en genieten van de kick die je krijgt van het racen.

Er zijn veel indoor en outdoor kartbanen in Nederland. Hier gaat het er vaak hard aan toe en veel mensen hebben het beeld dat dit een gevaarlijke sport is. Iets dat ouders hun kinderen liever niet willen zien doen. Maar hoe leuk is het als dit toch op een veilige manier kan? En als je als kind samen met je papa of mama kunt racen? Dat kan bij de kartbaan van Linnaeushof, rustig, veilig en met veel plezier! Extra bijzonder is de thematisering van sommige karts. Zo kan er onder andere geracet worden in een politie auto of een brandweer auto.

Linnaeushof karten

Kinder karten is mogelijk voor kinderen met een minimale lengte van 1.30m. Maar ook kleinere kinderen kunnen de racebaan op door met een volwassene mee te rijden.
Bij de kartbaan van Linnaeushof kun je al kennismaken met deze mooie sport voor slechts € 5,00 per kart.

Type-kartToelichtingPrijs per kart
1-persoons kartMinimale lengte bestuurder 1.30m€ 5,00
2-persoons kartKind rijdt mee met volwassen bestuurder€ 5,00

De kartbaan van Linnaeushof is te vinden in Bennebroek, vlak bij Haarlem. In Linnaeushof staan ruim 350 speeltoestellen en attracties en karten is als extra activiteit te doen tijdens een uitje naar Europa’s grootste speeltuin.

Parkeeradres:
Glipperweg 4c
2104 AK Heemstede (grens Bennebroek)

Bekijk openingstijden >>

Bennie Kart

Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.