nl | en

Foto inzenden

Tegenwoordig zijn afbeeldingen van groot belang in online en offline communicatie. Één mooie foto zegt vaak meer dan duizend woorden. Ook voor Linneaushof is dit het geval. Europa’s grootste speeltuin laat graag zien wat (toekomstige) bezoekers kunnen verwachten tijdens het leukste dagje uit met kinderen. En wie kunnen dat nu beter laten zien dan bezoekers die hier daadwerkelijk geweest zijn?

Veel mensen die Linnaeushof bezoeken hebben een goede fotocamera bij zich en schieten daarmee prachtige beelden, in hoge kwaliteit. Bent u hier één van en lijkt het u leuk om foto’s van u en/of uw kinderen terug te zien in drukwerk, op de website of in andere media en nieuwsberichten? Stuur dan uw foto in en wellicht wordt deze gebruikt in toekomstige media uitingen van Linnaeushof. Iets om trots op te zijn toch?

* Verplichte velden

Uw naam*

Uw e-mail*

Uw telefoonnummer*

Upload uw foto* (hoge resolutie tot 10MB in PNG of JPEG formaat)

Mede namens de personen die herkenbaar zijn afgebeeld, geef ik hierbij toestemming aan Linnaeushof om mijn ingezonden foto te gebruiken voor promotionele doeleinden op de website en in andere online en offline media.
Akkoord


(dit kan even duren)

Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.