nl | en

Mijn account

Ik heb een schoolreis gereserveerd voor een aantal personen, maar kom misschien met iets meer of minder, is dat een probleem?

Dit is geen probleem. Bij aankomst wordt het daadwerkelijke aantal personen geteld. De betaling wordt vervolgens gebaseerd op het daadwerkelijke aantal personen.

Kunnen wij voor onze schoolreis een plaatsje reserveren voor het eten?

Maakt u gebruik van een smikkelpakket? Dan vragen wij u bij aankomst even te melden bij het restaurant. Daar spreekt u een tijd af dat u wilt eten en dan zullen er tafels toegewezen worden op het overdekte terras bij het restaurant. Heeft u eigen eten mee dan kan dit genuttigd worden op de picknickweide in de speeltuin. Hier staan ook grote overkappingen, speciaal voor groepen. Er wordt geen plek gereserveerd, u kunt zelf uw plaats voor uw groep uitzoeken.

Schoolreisjes

Zijn er ook koffiebonnen voor de begeleiders van onze schoolreis te koop?

Wij bieden de mogelijkheid om voordelig kannen koffie/thee te bestellen, speciaal voor begeleiders. Dit kunt u bij het reserveren al doorgeven of ter plekke regelen bij het restaurant.

Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.