nl

Zomerdrukte bij Linnaeushof

11/08/15 – Alle schoolkinderen hebben zomervakantie. En met dit weer leent zich er natuurlijk goed voor om er lekker op uit te gaan, bijvoorbeeld naar Europa ’s grootste speeltuin. Dit denken vele mensen en terecht, want met meer dan 350 speeltoestellen en attracties is er een hoop te beleven bij Linnaeushof!
Er wordt vandaag (en de komende dagen) behoorlijke drukte verwacht. En hoewel we blij zijn om te zien dat vele mensen graag naar ons toe willen komen willen wij u begrip vragen voor eventuele wachttijden bij de entree of andere ongemakken.

TIP: Heeft u al online tickets besteld, maar wilt u toch liever een andere keer komen? Dat is geen probleem, die hoeven namelijk niet vandaag ingeleverd te worden. Deze blijven geldig tot het eind van dit seizoen. En ook met iets minder mooi weer kun je bij Linnaeushof naar hartenlust spelen!

Zomerdrukte bij Linnaeushof
Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.