nl

Mensen in groten getale naar Linnaeushof!

06/08/2015 – Spelen gaat nooit vervelen! Glijden, schommelen, wippen, klimmen en klauteren… Iets wat ieder kind, ook in 2015, nog steeds leuk vindt! Dat is ook duidelijk te zien in Europa ’s grootste speeltuin Linnaeushof. Met dit mooie zomerweer besluiten vele mensen in deze vakantieperiode de speeltuin in Bennebroek te bezoeken.

Linnaeushof heeft al een aantal drukke dagen achter de rug en naar verwachting volgen er nog meer de komende tijd. Het is leuk om te zien dat zo veel mensen nog steeds op zoek zijn naar actief vermaak.
Het parkeerterrein heeft op woensdag vol gestaan en er wordt nu in overleg met de gemeente gekeken naar de mogelijkheid om bezoekers te laten parkeren op een grasveld een stukje verderop. Hiermee probeert Linnaeushof mede de overlast voor omwonenden te beperken. Ook is er extra personeel ingeschakeld om de service en veiligheid in het park optimaal te houden.
Linnaeushof raadt bezoekers aan om de website in de gaten te houden voor eventuele mededelingen. Linnaeushof heeft een grote capaciteit, maar als blijkt dat de situatie ten koste gaat van de veiligheid dan zullen bezoekers aangeraden worden om een andere keer terug te komen. Ook met iets minder mooi weer kun je in Linnaeushof naar hartenlust spelen.

Mensen in groten getale naar Linnaeushof!
Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.