nl

Gratis entree voor Kruidvat schommel

Winkelketen Kruidvat roept schommels terug die achteraf helaas niet aan de veiligheidseisen blijken te voldoen. Erg vervelend, voor de klanten maar ook voor Kruidvat. De winkelketen stelt hoge eisen aan kwaliteit en veiligheid en biedt daarom ook excuses voor het ongemak. Klanten kunnen de betreffende schommels terug brengen naar één van de winkels en krijgen het aankoop bedrag vergoed. Een nette oplossing van Kruidvat.

13412981_1011700215565949_7970373840760508326_n

kijk voor alle informatie op de website van kruidvat

Schommelen bij Linnaeushof

Om de kinderen toch veilig te kunnen laten schommelen en om Kruidvat te steunen, biedt Europa’s grootste speeltuin dit weekend gratis entree aan iedereen die de betreffende schommel (met of zonder bon) bij Linnaeushof komt inleveren.
Linnaeushof brengt de ingeleverde schommels terug naar Kruidvat en vraagt hier uiteraard geen geld voor.

Voorwaarden:

  • Linnaeushof biedt gratis entree voor 1 persoon tegen inlevering van de betreffende Kruidvat schommel bij de kassa van Linnaeushof.
  • Het betreft alleen de specifieke groene en rode Evora kinderschommels die door Kruidvat worden beschreven op de website.
  • Deze actie van Linnaeushof is geldig in het weekend van 18 en 19 juni 2016.
Gratis entree voor Kruidvat schommel
Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.