nl

Halloween

12/10/2016 –  Van 15 t/m 23 oktober viert Linnaeushof Halloween en daarom mogen kinderen ons bang komen maken! Jongens en meisjes die verkleed komen in een Halloween kostuum krijgen een verrassing én maken kans op een mooie prijs: een seizoenpas voor volgend jaar!

“Trick or Treat!”

Het is een hype, Halloween bij attractieparken. Overal word je bang gemaakt,  het wordt steeds gekker, extremer en griezeliger. Bij Linnaeushof hoef je niet bang te zijn, hier worden juist de kinderen uitgedaagd om zich te verkleden, zo hoort het ook bij Halloween! Kleine spookjes, dracula’s, heksen en draakjes etc. krijgen een leuke verrassing bij de kassa van Linnaeushof. Haal dus een spannend kostuum uit je verkleedkist of wees creatief en maak zelf een indrukwekkende outfit.

Win een seizoenpas!

Naast een verrassing voor alle kinderen die verkleed zijn, wordt er ook nog een leuke prijs beschikbaar gesteld voor het mooiste, meest indrukwekkende Halloween kostuum. Ook Bennie Broek doet mee! Hij zal als vriendelijk spookje dagelijks te zien zijn in de speeltuin. Maar wees niet bang, hij gaat niemand laten schrikken, plagen of overstuur maken. Hij wil alleen heel graag met de kinderen op de foto! Zoek hem op, maak een mooi plaatje en deel je foto op Facebook. Op 24 oktober wordt de leukste Halloween foto uitgekozen en de winnaar van een seizoenpas bekend gemaakt op Facebook.

Bestel tickets
Alleen online: € 11,50  € 12,50

 

Halloween
Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.