nl

Femke Meines en Lady BlaBla onthullen steen tegen pesten

Zondag 19 april is de landelijke Dag tegen Pesten. Femke Meines en Lady BlaBla onthullen dan om 13.30 uur in Linnaeushof in Bennebroek een Let Me Know steen om aandacht te vragen voor de strijd tegen pesten.

Femke en Lady BlaBla

Femke Meines en Lady BlaBla

Kinderidool Femke Meines, winnares van het Junior Songfestival 2012, had hits met “Dan kies ik voor jou” en “Unica”, de themasong van Violetta op Disney Channel. In de clip van “Geen zin” gaat ze de strijd aan met pestkoppen op school. Lady BlaBla kreeg landelijke bekendheid door bij Holland’s Got Talent gepeste kids en tieners een hart onder de riem te steken.

Zondag 19 april

Femke en Lady BlaBla, ambassadeur van de Stichting Pesten, onthullen zondag 19 april om 13.30 uur een Let Me Know steen op het entreeplein van Linnaeushof. Europa’s grootste speeltuin draagt zo op de landelijke Dag tegen Pesten letterlijk en figuurlijk een steentje bij aan de strijd tegen dit maatschappelijke probleem. Lady BlaBla zingt haar nieuwe single Bladibla en Stichting Pesten heeft een kraam om bezoekers te informeren over hun missie.

Let Me Know

Let Me Know is het nieuwste project van Stichting Pesten, het grootste anti-pest portaal van Nederland. Met een Let Me Know polsbandje laat je zien dat je tegen pesten bent, maar ook dat je wilt luisteren naar kinderen die gepest worden. Ook medewerkers van Linnaeushof dragen vanaf dit seizoen zo’n bandje, zodat ze zichtbaar en benaderbaar zijn voor gepeste kinderen. Linnaeushof is de eerste speeltuin in Nederland die sociale veiligheid expliciet op de agenda zet.

Meer informatie over stichting pesten is te vinden op pesten.nl

Anti-pest wens kleurplaat

Met een speciale kleurplaat vraagt anti-pest icoon Lady BlaBla kinderen naar hun anti-pest wens. Deze kan ingeleverd worden bij de entree van Linnaeushof. Eén keer per maand wordt er een winnaar uitgeloot en via een persoonlijke video boodschap van Lady BlaBla gefeliciteerd met een LetMeKnow polsbandje.

Femke Meines en Lady BlaBla onthullen steen tegen pesten
Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.