nl

Een nieuw seizoen en een nieuwe attractie!

23/03/2016 – Vanaf vandaag is Europa’s grootste speeltuin weer open voor het publiek. Nieuw is onder meer een coole en kleurrijke hindernisbaan van twintig meter lang. Een sportieve uitdaging voor jongens en meiden van ca. acht t/m twaalf jaar.

Het nieuwe speelseizoen van Linnaeushof in Bennebroek loopt van 23 maart t/m 23 oktober. Tijdens de winterperiode is er hard gewerkt om Europa’s grootste en leukste speeltuin weer helemaal speelklaar te maken en verder te verbeteren. Zo is het dak van de binnenspeeltuin geheel vernieuwd en is er in de verkeerstuin een speelrestaurant gebouwd waar kinderen met hun fietsjes door een heuse drive-in kunnen rijden.

Maar het grootste nieuws is dat Linnaeushof een nieuwe attractie er bij heeft! Een coole hindernisbaan van twintig meter lang voor jongens en meiden van ca. acht t/m twaalf jaar. De attractie ziet er fantastisch uit en is uniek voor een Nederlands pretpark of speeltuin voor kinderen. De hindernisbaan is speciaal ontworpen en gebouwd voor Linnaeushof. Kinderen moeten het parcours met kleurrijke hindernissen zoals een evenwichtsbalk, spring schijven, een wipwap en een slinger zonder ergens af te vallen zo snel mogelijk afleggen. De hindernisbaan is een sportieve uitdaging, die veel behendigheid vereist.

De nieuwe hindernisbaan is een van de ruim 350 attracties en speeltoestellen in Linnaeushof. Europa’s grootste speeltuin is daardoor een waar speelparadijs voor kleine en grote, voor valide en minder valide kinderen. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, karts, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair is niet alleen de nieuwe hindernisbaan, maar bijvoorbeeld ook het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp, de Zandfabriek, de Wortelberg en waterspeeltuin De Oase.
Linnaeushof is behalve een ideaal familiepark ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen. En er wordt veel zorg besteed aan de veiligheid. Getraind personeel let op de kinderen.

Een nieuw seizoen en een nieuwe attractie!
Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.