nl

Deel je mening over Linnaeushof!

11/12/2015Zo tegen het einde van het jaar is het gebruikelijk om even terug te kijken op het afgelopen speelseizoen. En wat was het weer super leuk en gezellig met vele bezoekers, enthousiaste kinderen en blije gezichten, daar doen we het voor!

Op de verschillende review websites scoort Linnaeushof goed, dat is erg fijn om te zien! Het is belangrijk dat de bezoekers tevreden zijn, maar minstens net zo belangrijk is het om inzicht te krijgen in eventuele verbeterpunten! Daarom hecht Linnaeushof veel waarde aan de beoordelingen die op al deze websites worden geplaatst. Het wordt dan ook zeer gewaardeerd als bezoekers de moeite nemen om hun persoonlijke ervaring van een dagje uit in de grootste speeltuin van Europa te delen. Ook voor toekomstige bezoekers wordt het vaak als erg waardevolle informatie gezien en helpt het bij het maken van hun keuze in bestemming van een dagje uit, verjaardagspartijtje of schoolreisje!

Mee helpen? Schrijf een review op één of meerdere van deze websites:

Namens Linnaeushof, Bennie Broek én toekomstige bezoekers bedankt!

 

Deel je mening over Linnaeushof!
Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.