nl

8 Schoolreis herinneringen die iedereen herkent!

26/01/2016 – Je gaat op schoolreisje met je klas, heel leuk natuurlijk, maar ook wel erg spannend. Hier zijn de meest herkenbare herinneringen aan jouw schoolreisje van vroeger en nu.

1. Zenuwslopend!

De hele klas heeft het er over, morgen is het zover: SCHOOLREISJE! Heel erg spannend, dit jaar weer naar de dierentuin, of naar de speeltuin. ’s Avonds thuis niet kunnen slapen van de spanning en de volgende ochtend veel te vroeg uit bed omdat je te zenuwachtig bent.

2. Het beste plekje

Op tijd naar school snel de bus in rennen om voorin bij het raam of juist helemaal achterin te zitten met je vriendjes en vriendinnetjes.

3. Emotioneel afscheid

Iedereen zit klaar om te vertrekken en alle ouders staan te zwaaien alsof je weken op vakantie gaat.

4. Lekker snoepen

Als de bus dan echt vertrokken is, trek je je snoepzak open want ja op zo’n dag krijg je een hele tas vol lekkers mee! Het is natuurlijk wel een van de leukste schooldagen van het jaar en dat mag gevierd worden, dus maak maar open! Wat heb jij en wat heeft je buurman of buurvrouw? Misschien kun je nog een goede deal maken!

Schoolreis snoep

5. Zo veel te beleven!

Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming kun je je helemaal uitleven. Je ziet veel nieuwe dingen, rent van het één naar het ander en je wil alles zien! Of het nu een stoere attractie, een bijzonder beest, een interessant experiment of een spetterende show is, er komt van alles op je af!

Linnaeushof Bennie Broek Show

6. Samen eten

Tussen de middag snel je broodje eten en aan het eind van de dag een lekker ijsje. Wat is een schoolreisje toch leuk!

7. Iedereen compleet?

De busreis terug, iedereen vermoeid, maar nog steeds wel erg gezellig in de bus. Bijna terug bij school, alle ouders staan vol spanning te wachten om te vragen hoe het was. Maar dan? Een lege bus? Waar zijn de kinderen?

Linnaeushof schoolreis

8. Al jaren het zelfde grapje, maar het blijft leuk!

Poeh, daar schrokken de ouders eventjes. Alle kinderen hadden zich verstopt achter en onder de stoelen. Maar gelukkig ze zijn weer thuis, snel alle verhalen vertellen en dan helemaal moe van een vermoeiende maar hele leuke dag!

Ook leuk om te lezen:
7 binnen speel tips voor als het slecht weer is

8 Schoolreis herinneringen die iedereen herkent!

Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.