nl | en

Eten en drinken

Van al dat spelen krijg je trek en dorst. Of je hebt gewoon zin in iets lekkers, het is tenslotte een dagje uit! Bij Linnaeushof is het toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen. Toch maakt een lekker patatje, een vers gebakken pizza een verkoelend soft ijsje of een heerlijk gekoeld drankje een dagje uit compleet. Linnaeushof heeft meerdere horeca verkooppunten.

 

Allergenen informatie

Allergenen informatie

Moet er rekening gehouden worden met allergieën of een intolerantie? Geef het dan even aan bij de verkoop-medewerker, die kan je informeren en helpen in het maken van de juiste keuze.


Linnaeushof Thermo mok

Onbeperkt warme dranken?

Dat kan met de Linnaeushof Thermo Mok! Voor € 5,50 verkrijgbaar bij de Koffie Corner en Eefje’s ijs en drink loket. Met deze mok drink je de rest van de dag koffie, thee of warme chocolademelk GRATIS!

Bennie Broek Box – kindermenu

In het restaurant van Linnaeushof kun je terecht voor verschillende voordelige menu’s. Speciaal voor de kleintjes is er een Bennie Broek Box, een kindermenu dat bestaat uit frietjes, een snack, een pakje drinken, een ijsje en een Bennie Broek beker die je als souvenir kunt bewaren.


food-drinks-and-other-information-repetida

Restaurant

Het restaurant met binnen- én buiten terras ligt centraal in de speeltuin en is elke dag geopend.

Assortiment

Het assortiment in het restaurant is zorgvuldig samengesteld en bestaat onder andere uit frietjes en snacks. Er wordt er gefrituurd in vloeibaar, plantaardig en glutenvrij vet. Daarnaast zijn er vers gebakken pizza’s te verkrijgen en voordelige menu’s met bijvoorbeeld een hamburger, cheeseburger of kipsaté.
Uiteraard worden er ook gezondere producten aangeboden zoals lekkere verse broodjes, salades en smoothies.

 

Eefje's ijs en drinkloket

Eefje’s ijs en drink loket

Aan de rand van het zonnige buitenterras is Eefje’s ijs en drink loket te vinden. Al vanaf 10.00 kun je hier terecht voor een lekker kopje koffie met een gebakje. Een ideaal begin van de dag dus.

Assortiment

Behalve vers gemalen bonenkoffie en verschillende soorten gebak en koek, biedt Eefje’s ijs en drink loket ook thee in meerdere smaken, koude drankjes en heerlijke ijsjes. Je kunt kiezen uit een groot assortiment van Ola ijsjes of een lekker softijsje. Slush is ook verkrijgbaar in Eefje’s ijs en drink loket.

 

koffie corner

De Koffie Corner

Op drukkere dagen is ook de Koffie Corner geopend. Deze is te vinden direct na de ingang.

Assortiment

De naam zegt het al; hier kun je, net als bij Eefje’s ijs en drink loket, heerlijke vers gemalen bonenkoffie krijgen. Kies jij voor een zwart bakkie of liever een cappuccino? Warme chocolademelk met slagroom is natuurlijk ook een optie. Wil niet iedereen van jullie groep koffie of thee? Geen probleem, bij de koffie Corner wordt ook frisdrank en ijs verkocht.

 

Smulstation, horeca, eten drinken, linnaeushof speeltuin

Het Smulstation

Bij de ingang van de Peuter- en Kleuterspeeltuin, naast de spoorwegovergang van het treintje, vind je het Smulstation. Ideaal voor de lekkere trek tussendoor!

Assortiment

Net zoals op veel andere plaatsen in de speeltuin kun je hier drankjes en ijsjes krijgen. Maar wat ook lekker is voor tussendoor is een zakje chips, een snoepreep of gefrituurde churros met of zonder Nutella!

 

paradijsje

Het ParadIJsje

Heerlijke verkoeling in waterspeeltuin de Oase! Op warme dagen biedt het ParadIJsje als extra verkooppunt een ideale uitkomst!

Assortiment

Het zit ‘m weer in de naam, geniet van heerlijk koele ijsjes! Daarnaast kun je hier ook terecht voor drankjes en verpakte tussendoortjes.

 

Linnaeushof gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. | OK Lees hier meer over het gebruik van cookies.